cae32 (cae32) wrote,
cae32
cae32

Categories:

Тут же все понимают югославянские наречия?

Ресторант Жабокрек се намира в м. Жабокрек, на 5 км от град Рила, на пътя за Рилски манастир. Разполага със 150 места и външна тераса със 100 места. Предлага българска национална кухня - салати, супи, скара, готвени ястия, десерти, натурално кисело мляко. Гостите имат възможност да дегустират ликьори, както и сладко от боровинки, роза, смокини, боров мед, натурален мед. Заведението предлага богат избор на маркови вина от различни региони на страната. Устроена е експозиция от икони и символи, които могат да се закупят. За организирани групи над 10 души се осигурява безплатна храна за екскурзовода и шофьора. За удобство на гостите има голям паркинг

Хочу, хочу туда. И сфоткаться с Таралежем в руках на фоне Жабокрека ;-))

PS. Только что мой друг МВК таки подтвердил, что история названия мегаконцерна Taralej & JaboCrack SoftWare началась именно здесь. По пути в Рильский монастырь. Так и запишите, что ли...

upd: не проезжайте мимо...
Ресторант Жабокрек

udp2: Пан josef_schwejk напомнил, что на хабре товарищ pastushenko рассказывал об интервью Эмиля в газете Имидж-гейм. Děkuji, pane, я как-то забыл вовремя про это сказать.
Tags: jabocrack, sierra, taralej, жабокрек, таралеж
Subscribe

  • Пили, пьём и будем пить

    Таймс пишет: ===================== Американская атомная подлодка Connecticut была атакована клопами. Насекомые попали на борт во время учений год…

  • Удачная акция

    С 21 по 28 августа 2020 года проходит государственная программа по поддержке внутреннего туризма. В рамках программы за туристические поездки по…

  • Про это наше интернет-сообщество

    Возьмем теперь вопрос о разных мелких группах внутри нашей цивилизации. Чем больше население, тем больше таких групп. И берегитесь обидеть…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 7 comments